[ AD intro ]
[ Techniek ]
[Armand Recruitment]
- Partners >
- Onze klanten >
- Aannemen >
[Uitzendbureau voor techniek]
- Aannemen >


Voordeel door regie.


Vrij recent (sep. 2009) hebben we met een gewaardeerde klant een klus aangenomen.

Het betrof hier de aaname voor de reparatie van tanks in een binnenvaartschip.

Samen met onze klant zijn we bij de opdrachtgever rond de tafel gaan zitten om met hem de reparatiewerkzaamheden te bespreken: een vijtiental tanks waren niet geheel lekvrij en wij hebben, onder toeziend en keurend oog van DNV de klus in recordtijd geklaard. Waar anderen sceptisch waren over de omvang en moeilijkheidsgraad van de klus, hebben wij samen met onze klant een reële voorstelling van zaken gegeven omtrent de te repareren onderdelen gestaafd door een gedegen controle door middel van röntgenfoto's van het laswerk.

Een voorwaarde was wel, dat we zeer snel te werk moesten gaan om e.e.a. te regelen. Dat de voorbereiding van deze klus in slechts 1 dag is gerealiseerd mag tot de verbeelding spreken; wij hebben alle equipment zoals werkcontainers, aggregaten, lasmachines, compressoren binnen deze termijn draaiende gekregen. een veertiental vakmensen zijn binnen 2 dagen op de been gebracht om rond de klok te werken.

Dat een grondige planning, maar vooral ook monitoring hieraan ten grondslag ligt, moge duidelijk zijn en wij stellen ons ook ten doel in de nabije toekomst meer van deze klussen zullen gaan aannemen.[ AD intro ][ Techniek ][Armand Recruitment]