[ AD intro ]
[ Techniek ]
[Armand Recruitment]
- Partners >
- Onze klanten >
- Aannemen >
[Uitzendbureau voor techniek]
[ Techniek ]


Armand Detachering, uw uitzendbureau voor de technische sector.


Ons bedrijf heeft reeds meerdere jaren ervaring met het plaatsen van werkkrachten in de technische sector.

Hierbij kunt u denken aan werven, metaalindustrie, petrochemie, maar vooral ook aan de toeleverende bedrijven die b.v. voor de binnenvaartschepen het plaatwerk, het fitwerk of de pijpleidingen verzorgen.

Onze werkkrachten bestaan dus voornamelijk uit lassers, pijpfitters en ijzerwerkers die reeds jaren bekend zijn met hun materie.

Ook zetten wij bij grote regelmaat supervisors en qualitycontrollers in bij onze klanten, die op hun beurt de ander disciplines aansturen.

Momenteel bouwen we aan de uitbreiding van ons aanbod van werkkrachten in de Eectro. Het blijkt namelijk dat bij die klussen waar planning en realisering van de diverse werkzaamheden zoals lassen en fitten in conflict komt met de installatie van de electrische componenten, er onnodig vertragingen ontstaan doordat ze elkaar eigenlijk in de weg lopen. Aanpassingen aan leidingsystemen zouden tot een minimum beperkt kunnen worden indien deze disciplines naast elkaar lopen in plaats van door elkaar. Een goede communicatie is derhalve onontbeerlijk en wij denken dan ook, dat door sturing en betere planning van de werkzaamheden we tot een sneller resultaat kunnen komen, en daar is de klant natuurlijk bij gebaat! 


[ AD intro ][ Techniek ][Armand Recruitment]