[ AD intro ]
[ Techniek ]
[Armand Recruitment]
- Introductie >
- Het team >
- Vacatures >
- Contact >
- Documentatie >
- Certificaten >
- Downloads >
[Uitzendbureau voor techniek]
- Introductie >


Armand Detachering is opgericht door 2 mensen, die hun sporen in het uitzendwezen ruimschoots verdiend hebben. Het is geen toeval dat in de naam het cijfer 2 duidelijk te herkennen is. Beide eigenaren heten namelijk Armand.

Onze voornaamste doelgroep is gelegen in de techniek. U kunt hierbij denken aan het aanbieden van personeel voor rederijen, off-shoreprojecten, de bouw, maar ook kleinschalige en kortdurende projecten kunnen door ons ingevuld worden. 

Vanuit het verleden beschikt het bedrijf over een ruime kennis van zaken die niet alleen de theorie maar ook de praktijk voor wat betreft het gekwalificeerde personeel continu blijft aanscherpen.

In-house training van personeel is dan ook 1 van de belangrijkste eisen die Armand Detachering van haar personeel verlangt. Uiteraard wordt er volgens de maatstaven van de bekende certificeringen zoals b.v.  Lloyds, DNV en Elsevier gewerkt.                    

Alleen door inschatting van het werk ter plaatse en de combinatie van 'de juiste man op de juiste plek' is voor onze klanten continuiteit en een vlotte afwikkeling van de projecten gewaarborgd.


[ AD intro ][ Techniek ][Armand Recruitment]